Skip to content
Начало arrow Запрашивание

КАСИ ТЕМПРА ПАК - ВЪПРОСНИК

За запитвания относно машините предлагани от фирмата, моля попълнете този въпросник. Целта на тази форма е да ни помогне най-точно и бързо да идентифицираме Вашите нужди и да Ви подготвим конкретна оферта. Поради тази причина Ви молим да попълните възможно най-много полета. В случай, че имате въпроси относно формата, моля свържете се с нас за допълнителни разяснения.

От съображения за сигурност използването на ( / ) при попълване на формата е забранено. ПРИМЕР: Можете да добавите интернет страницата си като www.website.com или website.com, но не и като https://www.website.com. Благодарим Ви.

* Задължително поле

Също така, можете да изтеглите формата от Въпросник за избор на опаковъчна машинаТУК и да я изпратите на office@kt-pack.com или на факс 0618 607 63.

Фирма * Адрес *
Град * Страна *
Тел./Факс * Ел. поща *
Уебсайт Лице за контакт *
       
Какъв е вида продукта (продуктите) ? Еднороден продукт или пропорционална смес от няколко продукта ?
Каква следва да бъде пропорцията на продуктите в микса ? (ако е приложимо) Какъв следва да бъде вида на опаковката ? (стоящ, бигован,тип ”възглавница”, тип „пауч”, тип „стик” или друг)
Колко грама (мл.) в една опаковка ? От каква производителност се нуждаете (опаковки/час) ?
Какъв е вида на опаковъчния материал ? (ако предварително сте избрали такъв) Има ли нещо характерно, което следва да знаем за вашият продукт?
Какви следва да бъдат размерите на опаковката ? (в случай, че предварително сте избрали такива) Има ли някакви специфични изисквания, на които трябва да отговаря оборудването ? (изисквания по програми за финансиране от ЕС или други)
Други бележки Снимки на продукта / Качване на файлове :

Моля въведете анти-спам кода
  

jpg, png, bmp, gif, doc, txt, rtf, sxw, pdf, rar, zip формати са позволени 2048 Kb max